ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Ева Лонгория ще прави телевизионно шоу

Ева Лонгория ще прави телевизионно шоу

Ева Лонгория

37-годишната Ева Лонгория разработва свое шоу за запознанства.

Звездата от „Отчаяни съпруги“, която има доста горчив опит от връзките си с неподходящи партньори е решила да помогне на самотни хора да намерят любовта. Актрисата, която се раздели миналия месец с по-малкия брат на Пенелопе Крус- Едуардо разработва нов реалити формат озаглавен „Всичко за любовта“.

Предаването ще бъде насочено към събирането на подходящи двойки с помоща на т.нар.„сватовници“. Водещи на шоуто ще бъдат Амбър Келехер, която ръководи елитна агенция за запознанства и Стив Уард, който участва в предаването на VH1 "Трудна любов".

Първият епизод от шоуто ще бъде записан още следващия месец, като продукцията ще бъде изготвена изцяло от компанията на Ева Лонгория. Телевизията, по която ще бъде излъчено шоуто е Ен Би Си.

Актрисата станала популярна с ролята си на Габриел Солис от култовия сериал „Отчаяни съпруги“, не се е отчаяла да търси любовта. Тя твърди за себе си, че е непоправима романтичка и въпреки провалените си връзки, не е спирала да вярва, че съществува сродна душа за всеки един от нас.

Може би новото шоу ще помогне и на нея самата да открие подходящят човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати