Линдзи Лоън най-накрая осъзнава грешките си

Линдзи Лоън

Американската актриса Линдзи Лоън, която през последните пет години се забърква от скандал в скандал, като не веднъж бе задържана от властите за управление на автомобил в нетрезво състояние, кражба и редица други нарушения.

Вчера Върховният съд на окръг Лос Анджелис отмени наложената и мярка, като прекрати изпитателния срок, тъй като актрисата е завършила успешно терапевтичния си курс на лечение. Освен това Лоън положи 400 часа обществено полезен труд и вече е официално извън пробация.

Актрисата даде кратко интервю за "TMZ Live", в което говори за положителния си завършек в съда вчера сутринта.

По време на разговора Лоън похвали адвокатката си Шон Холи и съдията по делото и отправи упреци към тези, които твърдят, че все още е парти момиче. В действителност тя искаше да изкаже благодарност към всички, които са я подкрепяли през целия този период, като говори за това колко много се е променила през изминалата година.

"Изпитвам истинска благодарност към всички, които ме подкрепят и съм щастлива и готова да продължа напред", заяви актрисата.

В момента Лоън се готви за предстоящите снимки на биографичния филм за Елизабет Тейлър. В лентата Лоън ще се превъплъти в образа на легендарната икона. Последната й роля беше в "Мачете" през 2010 г.

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати