Хайди Клум и Сийл официално разведени

Хайди Клум, Сийл

49-годишният певец Сийл подписал документите за развод, четири дни след Хайди. Супермоделът и майка на четири деца Хайди Клум подаде молба за развод от съпруга си още в петък, въпреки опитите на музиканта да си върне жената обратно. Своите документи Сийл подаде вчера във Върховния съд на Лос Анджелис, с което сложи край на почти седем годишния си брак с моделката. Официалната причина обявена за развода им е "непреодолими различия" между двамата.

Първоначално Хайди поиска пълно попечителство над децата, но в заявените от певеца документи гласи, че той изисква равни права върху четирите им деца 7-годишната Лени, 6-годишния Хенри, 5-годишния Йохан и двегодишната Лу.

Въпреки различията на бившите съпрузи, двамата твърдят, че изпитват огромно уважение един към друг и не възнамеряват да водят съдебни дела за попечителството над децата.

„Истината е че съм наистина горд от тази велика жена, за която се ожених и искам да кажа, че от дъното на сърцето си съм благодарен, задето ми даде тези четири невероятни подаръка - четири прекрасни деца“, споделя Сийл в предаването на Елен ДеДженерис, дни след като стана публична раздялата им. „Тя все още е за мен, най-прекрасната жена на света.“

От своя страна неотдавна Клум разкри пред американското издание сп. Ел : „Майка съм на четири деца и единственото, което искам е да се грижа за тях и да ги защитавам. Няма какво друго да кажа за тях, за него, за мен.“

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати