Риана праща любовни смс-и на Аштън Къчър

Риана

Очевидно един от малкото останали качествени мъже на планетата за Риана е бившият съпруг на Деми Мур. Последната среща между певицата и Аштън Къчър състояла се в полунощ, беше осуетена от папараци.

Риана беше засечена да излиза от дома на актьора в малките часове на нощта. Въпреки, че за Къчър връзката им е била за една нощ, поп дивата е решена отново да примами звездата от „Двама мъже и половина“.

Запознати твърдят, че по време на турнетата си в Англия и Япония 24-годишната певица не спирала да праща на възлюбения си секси съобщения прикрепени със снимки.

"Тя си купи секси бельо за 700 долара от магазин в Лондон, след което му изпрати снимки в близък план как точно то прилепва по тялото ѝ", разкрива близък до звездата, като добавя: "Тя знае, че не е единственото момиче, с което Аштън се вижда, но го приема като предизвикателство." Някои от приятелите определят държанието ѝ като тръпката от преследването.

В действителност, "Колкото повече той и се съпротивлява, толкова тя става по-решена да го покори. Рири обича да бъде провокирана, защото и се случва много рядко. Повечето мъже, почти веднага и падат на краката с предложение за брак, докато Аштън и е много несигурен и това я побърква. Така тя включва секс игри с надеждата той да ѝ падне в ръцете."

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати