ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джоли - Пит в сватбена подготовка

Джоли - Пит в сватбена подготовка

Анджелина Джоли, Брад Пит

Холивудските знаменитости Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая решиха да минат под венчилото, след шест години съвместно съжителство и шест деца. Децата са и основната причина за това да се случи, след като дълго време настояваха пред своите родители. Те са много щастливи и се включват активно в подготовката за сватбата им.

„Факт е, че Брад и Анджелина се женят основно заради децата си, по тази причина те искат максимално да вземат участие в подготовката за сватбата им“, разкрива източник, близък на двойката. „Децата са много развълнувани и предлагат всякакви идеи от това -къде и кога трябва да се състой събитието и как да изглеждат героите в нея. Те дори са направили рисунка на сватбената рокля и на тортата на младоженците“, добавя източникът.

48-годишният актьор предложил брак на Джоли още по Коледа, съобщава американска медия. Според тях Пит е коленичил пред Анджи през празничния период, но двойката е решила да запизи новината от голямата аудитория до подходящ момент за това.

Пит поръчал диамантения пръстен още миналата година, като се уверил, че ще бъде направен до Коледа, за да може да отправи романтичното предложение на своята любима, признава източник.

Те не са обявили годежа си по-рано, защото Анджи се е опасявала, че тази новина ще засенчи в медиите режисьорския ѝ дебют „В земята на кръв и мед“. „Тя беше много заета около премиерата на филма, където и имаше известен негативен натиск, след това с представянето си на наградите Оскар “, допълни източник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати