Лейди Гага е доста пестелива

Лейди Гага

26-годишната Лейди Гага е доста скромна за милионер. Певицата обича, да пръска пари за турнетата си, за клипове и всичко свързано с работата ѝ, но рядко купува неща за себе си. Веднъж дори мениджърът и я попитал да не би да е изгубила кредитната си карта.

"Не съм в този бизнес за пари, така че и не харча много, но съм истински щастлива с това което правя. Всъщност нямам нужда почти от никакви пари" споделя певицата. "Понякога е доста смешно. Веднъж мениджърът ми даже ме попита дали не съм си загубила кредитната карта или пък случайно да съм я срязала. Нещо като – защо не харчиш никакви пари – просто защото не го правя"

Лейди Гага показва зрелищни тоалети на сцената струващи цяло състояние, в действителност е доста скромна. Звездата разполага с десетки милиони в банковата си сметка, въпреки това обикалянето по магазините не е силата ѝ. Тя живее в същия апартамент в Ню Йорк, който е закупила сама преди шест години (годините преди да стане популярна на широката аудитория), като описва спалнята си с размера на малко радио студио, а кухнята и е около четири метра широка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати