Как възвърна теглото си Марая Кери

Как възвърна теглото си Марая Кери

42- годишната Марая Кери разкрива - как успя да възвърне фигурата си след раждането на близнаците. Певицата наедря значително по време на бременността, тъй като се подложи на хормонална терапия за да може да забременее. След като резултатът беше налице и тя и съпругът й Ник Кенън се радват на близнаците Монро и Морокан Скот, тя се зае да възвърне предишните си килограми. Кери свали около 35 кг., като се подложила на строг хранителен режим в продължение на три месеца след раждането на децата.

Певицата признава, че да си възвърне предишната фигура е означавало повече от това да ходи редовно във фитнес залата. Тя внималава много с какво се храни, като следвала строго изпълнението на програмата, специално изработена за нея от диетолог и фитнес инструктор.

"Осъзнавах, че 90 процента от загубата на тегло ми е моята диета и само 10 процента физически упражнения", разкрива звездата. Въпреки това Кери признава, че продължава активно с здравословно хранене и физически упражнения, поне четири пъти седмично.

Кери стана ѝ рекламно лице на диетичния режим на Джени Крейг, който също беше включен в менюто ѝ. Благодарение на него певицата успешно се пребори с наднорменото си тегло. "Бях в състояние, в което не можех да се позная. Спомням си, че тогава си мислех, че никога няма да успея да изглеждам или да се чувствам както преди".

Резултата обаче е на лице. Марая Кери изглежда с десет години по-млада, като се усмихва от корицата на новия брой на сп. Shape, облечена само по бели гащички и раирана тениска достатъчно къса за да и разкрие плоското коремче.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати