ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Аштън Къчър с нов договор за Двама мъже и половина

Аштън Къчър с нов договор за Двама мъже и половина

Аштън Къчър

34-годишният Къчър може да е разведен, но няма да остане без работа, съобщават американските медии. Актьорът подписа нов договор за сумата от 700 хил.долара на епизод или общо 15, 4 млн. долара за сезон от 22 серии. Въпреки факта, че „Двама мъже и половина“ е претърпял значителен спад в рейтингите на ситкома, сериалът все още е много доходоносен.

28 милиона души общо са гледали миналия септември първия епизод по CBS с участието на Аштън Къчър, най-вече заради силно прокламирана поява на актьора, започнал с погребението на „Чичо Чарли“. В сравнение с първият епизод на предходната година с Чарли Шийн, който е гледан от 14.6 милиона зрители.

Първоначално Къчър поискал сумата от 1 млн. долара на епизод, за да се съгласи да снима поне за още една година. Желанието му обаче не се увенчано с успех и Аштън остава на същия хонорар като предходния сезон. Другият главен герой в сериала Алан - Джон Крайър се очаква да подпише за същата сума като Къчър, а младият Ангъс Т. Джоунс ще взема по 300 000 долара на епизод както досега. Всички те обаче са далеч от парите, които взимаше бившата вече звезда на сериала Чарли Шийн. Сумата, която прибираше „Чичо Чарли“ по време на неговия последен сезон, беше 1, 25 млн. долара за епизод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати