Принц Хари и Челси Дейви отново заедно

Принц Хари

Принц Хари е възобновил романса си с Челси Дейви. Двойката, която имат връзка от седем години, но са разделени през последната, са възобновили отношенията, съобщава британския всекидневник „Дейли Мейл“.

"През последните три седмици Челси се среща с Хари, на частни партита или в къщите на общи приятели", твърди източник. "Изглежда така, като чели имат връзка, но без сериозно обвързване. Факт е, че те са силно привлечени един към друг и в действителност не са спирали да се обичат", добавя още източникът.

Двамата обаче са решили да запазят засега отношенията си само за тях, без да ги афишират излишно. "Хари определено държи да си върне Челси обратно. Фактът, че тя не бърза да се върна при него, го кара да я иска дори повече. В момента, Челси твърди, че тя е фокусирана върху работата си и не разполага с излишно време да се обвързва сериозно.", разкрива близък на блондинкатa.

Хари обожава Челси и би направил всичко за да я върне обратно при себе си. Миналата година на сватбата на принц Уйлям с Кейт Мидълтън, той заявил пред Челси, че тя ще е следващата принцеса в кралския двор. Очевидно младата Дейви родом от Африка, не е на същото мнение. Преди време тя споделя на свои приятели, че си е дала сметка каква жертва прави Катрин, като се омъжва за престолонаследника на Великобритания. Тя заявила, че не е способна на същата жетва. Челси иска да се чувства свободна и да води нормален живот, а не да бъде ограничавана от кралски етикети и редица забрани, разкрива приятелка на блондинката.

Дали принц Хари ще успее да заведе до олтара своята принцеса, само бъдещето ще покаже.

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари