Брад Пит е новото лице на Шанел 5

Брад Пит

Холивудският красавец Брад Пит е подписал договор с френската модна марка „Шанел“, за следващата кампания на най-продавания си парфюм Шанел № 5. Това е истински прецедент в историята, тъй като за първи път дамски парфюм ще бъде рекламиран от мъж.

Френската модна къща потвърди новината за новата роля на Брад Пит вчера сутринта. Половинката на Анджелина Джоли е бил съблазнен да участва в рекламната кампания срещу седем цифрена сума. С участието си в кампанията, Пит се присъединява към имена като Никол Кидман, Ванеса Паради, Одри Тоту, Катрин Деньов, Естела Уорън, Али Макгроу и Лорън Хътън, които преди него са рекламирали познатия от десетилетия аромат на „Шанел“.

Рекламния клип ще бъде заснет в Лондон през следващата седмица, като най-вероятно на Острова актьра ще бъде придружен от Анджелина и шесте им деца. Звездната двойка наскоро закупиха имот в Лондон, в който миналата година пребиваваха за сумата от 30 000 британски лири, докато течаха снимките към последната филмова продукция на Брад „World War Z“.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати