Кристен Стюарт иска да работи отново с Робърт Патинсън

Кристен Стюарт

Американската актриса Кристен Стюарт, добила световна популярност с участието си във вампирската сага „Здрач“, в която си партнира заедно с актьора Робърт Патинсън, иска отново да снимат заедно.

Актрисата признава, че няма търпение да работи по общ проект заедно с Патинсън, който и е приятел и в живота като твърди, че е възможно да поемат главните роли по амбициозната екранизация по книгата на Е. Л. Джеймс „Петдесет Нюанси на Грей“.

"Не съм чела книгата, но умирам да направя още един филм с Роб, мисля, че сме добър отбор", казва Кристен, когато я попита дали може да характеризира себе си и Роб във водещите герои от произведението, Анастасия Стийл и Кристиян Грей.

Междувременно 22-годишната Кристен представи най-новия си филм „Снежанка и ловецът“ на 15 май в Лондон, в който участва и носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон. Двете актриси се появиха на премиерата на филма в рокли до земята в готически стил.

В новата екранизация по приказката на братя Грим Чарлийз Терон е в ролята на злата кралица Равена, която е завладяна от ревност от хубостта на своята заварена дъщеря Снежанка (Кристен Стюарт). Двете се изправят в епичната битка между доброто и злото.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати