Кейт Мидълтън е бременна

Кейт Мидълтън

Според последните слухове около кралската фамилия, дукесата на Кеймбридж Катрин Мидълтън е бременна. В най-новият брой на седмичното списание In Touch е публикувана снимка, на която ясно се вижда Кейт с наедряло коремче. Мидълтън, която се омъжи за британския престолонаследник принц Уилям най-вероятно е в очакване на първата си рожба, твърдят от медията.

"Напълно е възможно обаче на снимката да се вижда просто начина, по който роклята пада, когато Кейт ходи", казва свидетелят щтракнал дукесата на 31 май, по време на посещението ѝ в бижутериен магазин в лондонски квартал Челси, ден преди откриването по случай честването на диамантения юбилей на кралицата."Но ако се вгледаме по-отблизо, това е точно бебешко коремче. "

Освен наедрялото коремче източникът твърди още, че лицето на Кейт изглежда по-закръглено и сякаш свети. Според последните новини около кралската двойка, двамата вече работят за наследник. Двойката, която съвсем скоро отпразнуваха първата годишнина от сватбата си на 29 април, вече мислят сериозно по въпроса да разшират смейството си.

"Като гледат общите им приятели, които вече са станали родители, това кара Уилям и Кейт да се замислят и да последват примера им", добавя още източникът.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
klarisa
klarisa
08.06.2012 17:25
това е интересно
0
0