ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън е обратно на работа

Линдзи Лоън е обратно на работа

Линдзи Лоън

Американската актриса Линдзи Лоън е била изписана от болничното заведение в Лос Анджелис. Представител на звездата съобщи, че тя е добре, асистентът ѝ също и е на път за снимачната площадка на най-новия си филм „Лиз и Дик“.

25-годишната актриса Линдзи Лоън се размина като по чудо без сериозни наранявания вчера в късния следобяд, когато претърпя тежък пътен инцидент на Тихоокеанската магистрала в Санта Моника, Калифорния. Лоън шофирала черното си порше на път за снимачната площадка, когато е била блъсната от камион. За щастие никой от участвалите в катастрофата не е пострадал сериозно, но поршето на актрисата е тотална щета. Причината за инцидента все още не е ясна, води се разследване по случая. Направената експертиза показва, че нито Лоън, нито спътникът ѝ, нито шофьорът на камиона са шофирали под влияние на алкохол или на наркотици.

Представител на Лоън съобщи, че тя се чувства добре и се е върнала отново на работа. Той поясни, че по време на инцидента актрисата е пътувала, заедно с асистента си за снимачната площадка на филма „Лиз и Дик“. Филм посветен на бурния живот на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, в който Лоън изпълнява ролята на легендарната актриса.

Линдзи Лоън разчита на този филм, да възроди кариерата си, тъй като през последните години актрисата имаше постоянно проблеми със закона, като беше обвинявана в кражби, неплащане на сметки, шофиране под влияние на упойващи вещества. През март месец тази година и беше прекратена пробацията наложена през 2007 г. заради шофиране в нетрезво състояние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest