Пострадала при боя между Крис Браун и Дрейк говори пред медиите

Крис Браун

21-годишната Вероника, която се забавлявала заедно с приятелки в злочестата нощ, в нощния клуб WIP била също пострадала. Момчето било в близост до развихрилия се бой между Крис Браун и рапърът Дрейк и било ударено по главата от летяща бутилка, в следствие на което, главата и е била пукната.

"Чух хора да крещят ... затова се опитах да се измъкна, като се скрих зад диван", разказа свидетелката. В опита ѝ да се измъкне обаче, е била ударена от летяща бутилка по главата. След удара от бутилата, Вероника е била и стъпкано от някого, при което пострадала и ракати ѝ. На мястото дошла бърза помощ, а в линейката седяла и друга пострадала от сбиването, на което шуртяло кръв от челото.

Пострадалата Вероника съобщила пред медии, че възнамерява да съди клуба за инцидента, но дали ще може да подведе под отговорност Крис Браун или Дрейк, все още не е ясно. Момичето твърди обаче, че ще провери какви са правните възможности за това.

Припомняме, че на 13 юни в тузарския нощен клуб "Club WIP" в Ню Йорк, певецът Крис Браун и рапърът Дрейк се сбиха, причината за което най-вероятно е бившата на Браун Риана. В следствие на кървавата свада, Браун е със сцепена брадичка и множество по-леки наранявания. Наложило се звездата да потърси помощ в най-близката болница. На мястото на инцидента е била извикана полицията между 4 и 5 ч. сутринта. Общо петима души са пострадалите в сбиването. Полицията пристигнала на мястото, така и не арестувала никого.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати