ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Майк Тайсън ще играе на Бродуей

Майк Тайсън ще играе на Бродуей

Майк Тайсън

Световният шампион в тежката категория Майк Тайсън ще дебютира на театралната сцена на Бродуей в моноспектакъла -"Майк Тайсън: Неоспоримата истина". Автор на представлението е самият Тайсън, а режисьор е двукратно номинирания за "Оскар" Спайк Лий. Първият спектакъл от общо шест поредни, ще бъде на 31 юли в “Лонгрейс Тиатър“ в Ню Йорк. Феновете на боксьора могат да се насладят на присъствието му срещу билети започващи от 75 до 300 долара.

В представлението 45-годишния бокьор по прякор „Динозавъра“ ще разкаже случки от личния и професионалния си живот, без да спестява нищо на публиката. Сред историите които ще разкаже, е как преди важната среща срещу Бъстър Дъглъс в Токио е прекарал цялата нощ с японски проститутки. Също така той ще сподели неизвестни досега на широката публика ситуации. Ще говори за зависимостта си към наркотиците, делото за изнасилване, за което бившата звезда продължава да твърди, че е невинен, както и алкохолизма на майка му.

Идеята за шоуто се заражда, когато Тайсън посещава автобиографичния спектакъл на номинирания за "Оскар" актьор Чаз Палминтери, "Обичайните заподозрени", "Куршуми над Бродуей". Така той решава да направи подобно предстваление, когато успешно се пребори с лошите си навици.

За режисьорът на шоуто Спайк Лий Тайсън признава, че е чест за него да работят заедно, тъй като той също е израстнал в Бруклин.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати