Кейти Холмс поиска развод от Том Круз

Кейти Холмс,Том Круз

Решението на актрисата да подаде молба за развод от Том Круз в Ню Йорк ще има сериозните правни последици. За разлика от Калифорния, в града на голямата ябълка, съдията има право на преценка, като да разгледа причините, които са довели до края на брака, кой от двамата - ищеца или ответника е допринесъл за разтрогването му. Съдията има и правото да даде на един от двамата родители правата за отглеждането на детето.

"Твърденията за изневяра, както и оказването на психически или физически тормоз се възприемат като сериозни обвинения и могат да бъдат определящ фактор, за крайното решение на съдията", разкрива източник.

"Кейти няма претенций относно предбрачния договор. Единствената потенциална зона на конфликт между Том и Кейти е попечителството над Сури. Тя никога не би допуснала да предостави правата за отглеждането на дъщеря ѝ на Том, както постъпила предишната му съпруга ", добавя още източникът. "Двамата имат много различни гледни точки, относно как се отглежда дете. Кейти иска Сури да ходи на училище с всички останали деца и да има нормално детство, докато Том иска да отгледа дъщеря си, по начина, по който са се обучавали Конър и Изабела."

"Том е изключително строг с децата си и третира Сури, като възрастен човек, докато Кейти гледа на дъщеря си като на шестгодишно момиченце, всъщност на колко и е, поради което двамата имали многократно пререкания."

33-годишната Кейти Холмс и 50-годишният Том Круз сключиха брак през ноември 2006 г., в италиански замък в средновековното градче Брачано. Двамата имат шестгодишна дъщеря Сури. Круз има още две осиновени деца от брака си с австралийската актриса Никол Кидман.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари