Джони Деп и Ванеса Паради като на война

Джони Деп

Бившата половинка на Джони Деп, френската певица и актриса Ванеса Паради е наредила на актьора да държи предполагаемата му нова приятелка Амбър Хърд далеч от децата ѝ.

39-годишната Ванеса, беше сразена от новината за връзката между дългогодишния и партньор с бисексуални красавица - и сега се готви да поведе пълен напред в битката за дял от състоянието на Деп равняващо се на 350 милиона долара.

"Ванеса може да изглежда спокойна, като се появява на обществени места, въпреки това тя се чувства абсолютно объркана от случващото се", признава източник близък до певицата. "Няма сума, която да ѝ помогне да смекчи агонията пред гледката как бащата на децата и е с друга жена."

Ванеса Паради

"Точно сега тя е ядосана и се чувства унизена и не вижда нещата правилно, но близките ѝ вярват като казва, че никога няма да прости на Джони за разтрогването на семейството ѝ. "

"Ванеса не иска Амбър да бъде близо до децата. Очевидно е, че тя е заявила желанието си на Джони, но според слуховете, той е толкова обсебен от новата си изгора, че въобще не и обърнал внимание. Той дори уволнил двама от помощниците си през последните четири месеца за това, че не отговарят на изискванията ѝ. Когато става въпрос за отношенията му с Амбър, Джони не се интересува кой ще нарани, дори това да е Ванеса", разкрива още източникът.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати