Христо Сираков с бивша и нова изгора на морето

Христо Сираков с бивша и нова изгора на морето

Бизнесменът Христо Сираков, известен с любовта си към манекенките, се появи на Слънчев бряг в компанията на нова тръпка, както и на стара своя изгора.

На парти в хотела на топманекенката Гери Дончева, известна със страстта си към скъпите дрехи и реденето на пъзели, Сираков се появи заедно с дългокраката красавица Ели Рашева, която спечели риалитито „Милионер търси съпруга”.

В телевизионното шоу участваше и Христо Сираков, както и редица златотърсачки. Много от тях не се сдържаха, след като отпаднаха от риалитито, и изговориха куп обиди по адрес на бизнесмена.

След шоуто се заговори, че бизнесменът и моделката Ели Рашева са започнали излизат заедно с рекламна цел, но според слуховете това бързо прераснало в нещо по-сериозно. След това обаче се пусна слух, че Сираков си е паднал много здраво по сочна руса мадама със силиконови възвишения, и е зарязал Ели Рашева. Появата му с нея на публично място обаче би трябвало да сложи край на тези слухове.

На партито в хотела на Гери Дончева Сираков бе забелязан за кратко и до Ирен Онтева – един от най-известните модели в България, с която Христо има дете. Разкошната Ирен бе сред ВИП-гостите на партито, на което пяха Румънеца и Енчев и Deep Zone Project.

След като се раздели с Ирен Онтева, Христо Сираков излизаше с различни тв водещи, беше хлътнал и по Зара от Биг Брадър, но всичките му връзки приключваха доста бързо.

Според клюката обаче бизнесменът остава приятел с всичките си любови, които периодично му се обаждат за мимолетни срещи. Всяка от тях се сдоби с различни видове подобрения на външността си след опознаването на бизнесмена.

На купона в Слънчев бряг Ели Рашева и Сираков бяха неразделни, а манекенката сподели, че смята да се отдаде на пълноценна почивка на българското Черноморие, а след това да се посвети изцяло на свои нови проекти.

На сутринта след партито повечето ВИП-гости се плацикаха в басейна, но Сираков и Ели Рашева така и не бяха забелязани на хотелския плаж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати