ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не си говорят

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не си говорят

Робърт Патинсън

Холивудската двойка Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не си говорят откакто излезе на бял свят аферата на актрисата с режисьора на последния ѝ филм „Снежанка и ловецът“, разкриват източници пред списание „Пийпъл“.

След новината, че Кристен е изневерила на Роб с режисьора Рупърт Сандърс, 26-годишният Патинсън е напуснал общото им жилище в Лос Анджелис, след което и Стюарт се преместила и сега живеят разделени. Въпреки това медията съобщава, че двамата най-вероятно ще се съберат съвсем скоро на предстоящите видео-музикални награди на телевизия MTV. Церемонията по връчването им ще се проведе на 6 септември, където звездите от „Здрач“ са поели вече ангажимент да си партнират като водещи.

Кристен Стюарт

Освен това предстои те да заминат на промоционално турне във връзка с излизането на последната част на вампирската сага "Здрач: Зазоряване: Част 2", което начало е определено за 16 ноември. Как ще се развият събитията между тийн идолите предстои да се разбере, тъй като Патинсън се чувства много наранен и унизен от постъпката на Кристен.

„Двамата са разговаряли по телефона и той и е казал, че е много наранен от изневярата ѝ и че тя го е направила на глупак пред цялата общественост“, разкрива източник, близък до актьора. Робърт също и е заявил, че вече ѝ няма доверие, както и че не разбира постъпката ѝ. От своя страна 22-годишната Стюарт е помолила Роб за прошка и ако може да ѝ даде още един шанс за да поправи стореното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати