ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кристен Стюарт въздъхва с облекчение

Кристен Стюарт въздъхва с облекчение

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1518
Кристен Стюарт

Кристен Стюарт въздъхна с облекчение, след първата си публична поява с Робърт Патинсън, след скандала. Бившата вече двойка бяха госи на американското тв предаване The Daily Show с Джон Стюарт. Патинсън се държа мъжки, без да коментира излишно личните си проблеми и аферата на Кристен с режисьора на последната лента с нейно участие. Единственото, което коментира във връзка с този случай е, че: „Младите хора приемат трудно разделите, тъй като често изглеждат като края на света.“

От своя страна 22-годишната Кристен беше изключително благодарна на Роб, че не даде израз на емоциите и запази чувствата си далеч от обществеността. Единственото, което в този момент актрисата осъзна е, че връзката между нея и партньора ѝ от големия екран и живота Робърт Патинсън наистина е приключила.

"Кристен се надява, че след като Роб загърби случилото се, тя ще получи още един шанс и те ще могат отново да работят заедно, както и да останат приятели. Тя отчаяно иска да му се извини за аферата и с Рупърт и ако можеше би поправила стореното", твърди източник, близък до звездата.

Кристен Стюарт въздъхва с облекчение

Междувременно 26-годишният Патинсън иска да избяга от всичко случващо му се в личния живот, като замине възможно най-далече. Звездата от „Здрач“ няма търпение да замине за Австралия, където ще снима най-новия си филм "Rover".

"Роб иска да се махне за известно време и с нетърпение очаква да замине в пустинята на Австралия. Той се нуждае от малко пространство само за него ", разкрива източник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest