Барак Обама е бил женен и преди Мишел

Барак Обама, Мишел Обама

Според американският таблоид Глоуб, настоящия президент на Америка Барак Обама е имал таен брак преди да срещне сегашната си съпруга Мишел Обама.

Според информацията, с която разполага изданието е, че Обама криел от обществеността, събития от личния си живот, преди настоящата първа дама. Медията разкрива, че разполагат със снимка, на която ясно личи, че младият тогава Барак носи златна халка на безименния си пръст.

"Много ясно личи, че Барак Обама носи брачна халка на безиммения си пръст, но упорито отказва да даде каквато и да било информация по този случай ", твърди източникът.

Преди да срещне Мишел Робинсън, сегашната г-жа Обама, 20-годишният тогава Барак е имал връзка с Женивиев Кук, която е дъщеря на австралийски дипломат. По това време двамата живеели в Ню Йорк, а връзката им продължила няколко години. Дали това е въпросната тайна съпруга на бъдещия президент на Америка, не е ясно. След като се разделили, Женивиев Кук описала техните отношения в дневник, откъси от който наскоро бяха публикувани в американското издание на “Венити феър”.

В дневникът си Кук разкрива, че още в ранните си години Обама, умеел да се владее, да се контролира, да бъде недосегаем, което му помага и днес, за да бъде добър политик. Тя признава, че той може да бъде страстен и благ, но едновременно с това и много студен. След като се раздели въпреки, че бил много силен характер Барак, трудно приел разпада на тяхната връзка.

През 1989г. в Чикаго Барак Обама среща настоящата си половинка Мишел Робинсън. Три години по-късно двамата сключват брак през септември 1992 г. Следващият месец президентската двойката на САЩ ще отпразнува 20 години семеен живот. От брака им Мишел и Барак Обама имат две дъщери – Малия и Саша.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати