Блейк Лайвли отказва да се снима гола

Блейк Лайвли

Актрисата Блейк Лайвли твърди, че никога няма да се снима гола - нито на голям екрана, нито в телевизията.

Звездата от „Клюкарката“, която излиза с колегата си от „Зеленият фенер”- актьора Райън Рейнолдс – не желае да свали дрехите си за която и да било актьорска роля. Тя смята, че голотата на екрана е ненужна и „разсейва“ зрителя от главната идея на филма.

"Голите сцени в киното, винаги са ме смущавали. Когато гледам секс сцени, цялото ми внимание е насочено към това. Не мисля, че тези сцени биха помогнали с нещо на филма или поне не е за мен", споделя актрисата.

Лайвли признава, че не се чувства никак комфортно да се съблича пред камери, тъй като самата тя не пази никакви диети и не прави почти никакви упражнения, за да поддържа фигурата си. Въпреки това красавицата изглежда перфектно, но да не забравяме, че е само на 24 години!

"Не правя почти никакви упражнения, а и обичам да си похапвам добре. Нашите са от юга, където храната не е от най-здравословната. Има дни, в които направо не се понасям, защото не влизам в дрехите си. В тези случаи се съобразявам с какво се храня около седмица и после пак минавам на стария режим", шеговито разказва Лайвли.

Самата актриса твърди, че не изглежда зашеметяващо, а дори напротив. Въпреки това Лайвли бе избрана за рекламно лице на новия аромат на марката Gucci.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти