Гуинет Полтроу изглежда по-добре на 40

Гуинет Полтроу

На 27 септември Гуинет Полтроу ще навърши 40-години и това в никакъв случай не я обезкуражава.- Напротив! Тя твърди, че с нарастването на годините се чувства все по-добре. Актрисата дори смята, че изглежда по-добре, отколкото когато е била на 24.

"Когато сте по средата на живота си, определено си задавате повече въпроси, но те не са свързани основно с това как изглеждате от суета или за старостта, а по скоро за това какво сте постигнали в живота си към този момент и какво искате да постигнете през останалата част от него", споделя актрисата.

"Хубаво е човек да познава себе си. Това ме кара да се чувствам много по-спокойна и по-сигурна в себе си, а всъщност мисля, че и изглеждам по-добре отколкото когато бях на 24. Така, че се чувствам много комфортно в кожата си."

Гуинет е майка на две деца – Епъл на осем години и шестгодишния Моузес от съпруга си Крис Мартин, който е вокал на групата Coldplay. Блондинката признава още, че през годините, покрай децата се е научила да става много рано сутрин и вече не издържа да стой до късно.

"С времето станах много раннобудна. Това е малко странно, защото навремето обичах много да купонясвам до зори. Когато обаче имаш деца трябва да ставаш доста рано. Няма как да стоя до 4 след полунощ, като трябва да стана в 5.30 на другата сутрин. Това е направо лудост – един час сън."

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати