Кейти Холмс ще получава 400 000 долара годишно от Том Круз

Том Круз, Кейти Холмс

Една от най-популярните двойки в Холивуд Кейти Холмс и Том Круз са вече в историята. Звездата двойка е официално разведена стана ясно, след като изтече информация в интернет за развода им.

Бившата г-жа Круз ще получава издръжка в размер на 400 000 долара, за да се грижи за общата им дъщеря Сури. Интересното е, че това ще бъдат и единствените пари, които Холмс ще получи от състоянието на Том Круз, равняващо се на 250 млн. долара.

Съгласно сключения предбрачен договор през 2006 г. Кейти Холмс няма право на финансова издръжка в случай на развод. Всичките пари получавани от актрисата, ще бъдат за издръжката на шестгодишната Сури, до навършването ѝ на 18 годишна възраст, което през следващите 12 години се равнява на сумата от 4, 8 млн. долара. Към тази сума актьорът е задължен да покрива всякакви други разходи свързани със Сури – като медицински грижи, застраховки, образование и други, които може да има до навършването ѝ на 18 години.

Кейти Холмс, Сури

Връзката на Том Круз и Кейти Холмс датира от 2005 г., като през ноември 2006 г. двойката се женят на приказна церемония в замък в Северна Италия, малко по-късно се ражда и дъщеря им Сури. През цялото време на брака си, звездното семейство бе под постоянен обстрел от медиите, като много пъти двамата се опитваха да скрият проблемите в отношенията си. Това продължило докато Кейти не подава молба за развод през юни тази година.

Основна причина за края на брака им е пристрастието на звездата от „Мисията невъзможна“ към Сциентоложката църква. Според последният рейтинг на списание „Форбс“, Том Круз оглавява първото място на най-високоплатените актьори в Холивуд. Само за последната година актьорът е прибрал 75 млн.долара, той е и един от най-ревностните последователи на сциентологията.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати