Теди Велинова – отново близо до пластичен хирург

Теди Велинова – отново близо до пластичен хирург

Неотдавна един от най-известните пластични хирурзи у нас – доктор Ангел Енчев си призна, че официално живее с моделката Теди Велинова, известна напоследък като стилист.

Теди Велинова, която преди се изяваваше само като манекенка, а след това и като консултант, напоследък е канена в различни предавания и на събития, за да се погрижи за стайлинга на известни личности.

Дългокраката брюнетка, дарена от природата с екзотична красота, няма никаква вина за развода на спеца по пластична хирургия.

Доктор Ангел Енчев дълго време бе с половинката си Милена и дори я подлагаше на различни процедури по разкрасяване. Всъщност докторът срещнал Теди едва след развода си, а не е тя причината за раздялата му със съпругата, както се говори из светските среди.

Теди Велинова – отново близо до пластичен хирург

Теди е известна с огромните с устни, които правят впечатление на всяко по-голямо ревю, на което се е появила. За разлика от много други наши манекенки, Теди е дефилирала на ревюта на световноизвестни дизайнери.

В момента пластичният хирург и Теди Велинова са щастливи заедно и вероятно приказката им ще продължи дълго. Екзотичната красавица привлича винаги вниманието, което е подлудило досега доста нейни ухажори. Освен това близките й твърдят, че тя има изключително мек характер и е перфектна за сериозна връзка.

Докторът не е правил корекции на новата си любов, само съвсем малко е пипнал фини бръчици по лицето й. Тя е с коригиран бюст и стана една от първите манекенки у нас, които увеличиха гърдите си.

За нея това беше съвсем лесно, тъй като излизаше дълго време с бизнесмена Румен Бояджиев, син на собственика на клиника за пластична хирургия. След като опита късмета си в любовта с мъже от различни сфери, Теди отново се насочи към човек, свързан с естетичната хирургия.

Засега доктор Енчев и Теди не си правят планове за сватба, но нищо чудно скоро да минат под венчило, смятат клюкарите от шоубизнеса.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати