Ще се съберат ли Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

Робърт Патинсън

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън може би отново ще се съберат, след като се разделиха заради любовен скандал. В драматичните им отношения внезапно настъпи обрат и те от време на време се виждат, за да водят дълги приятелски разговори.

Звездите от „Здрач” все още не са стигнали до решение на проблема, който ги раздели. Кристен, която се оказа доста палава, не спира да казва на Робърт, че го обича, но той все още не е готов да й прости изневярата, която го направи за срам пред цял Холивуд.

Робърт е с нежна душа и му е мъчно да гледа как любимата му страда след раздялата им. Затова според приятелите му той е готов да й даде втори шанс, но засега отлага това заради позора, който преживя.

Кристен Стюарт

Робърт Патинсън най-вероятно скоро ще сложи край на любовните страдания на Кристен, която му признала, че по цял ден плаче от срам за изневярата и от липсата на любимия.

Кристен изневери на Робърт с режисьора Рупърт Сандърс и след като изневярата й лъсна на снимки в светски издания, актрисата реши да изглади нещата, като публично се извини на половинката си.

Това обаче унижи още повече красавеца от вампирската сага и той напусна Кристен. Хубавицата не издържа на изкушението да се отдаде на романтични ласки с режисьора на филма „Снежанка и ловецът”, в който тя се снима.

Но феновете й се разлютиха и застанаха на страната на Робърт, който изпадна в депресия и се утешаваше на рамото на старата си приятелка Рийз Уидърспун.

След раздялата Кристен реши да задържи котката на двойката, а Робърт поиска да вземе кучето. Тя обаче е достатъчно хитра, за да не му разреши да го вземе.

По този начин тя се опитва да го задържи, разкриха хитрината й близки приятели на Робърт. Той обаче явно все още я обича, затова поддава на хитростта и е склонен да се съгласи на съвместно попечителство върху общия им любимец.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати