Ванеса Паради се радва на нова любов

Джони Деп

Бившата съпруга на Джони Деп – френската красавица Ванеса Паради отново е щастлива с нова любов след своята раздяла си с известния холивудски актьор.

Новият избранник на сладката французойка е милионерът Гай Давид Гарби, който също е от Франция. Двамата се запознали в самолет през май, когато Ванеса пътувала до Париж.

Ванеса и милионерът без притеснение ходят на романтични вечери и прекарват часове наред заедно, без да спират да говорят и да се смеят. Това помага на Ванеса да преживее раздялата си с холивудската звезда.

Благодарение на новата си любов актрисата не само се разхубавила, но и започнала отново да пише песни. Джони Деп пък казал на Ванеса, че й желае щастие с новия избранник.

Анджелина Джоли

Ванеса живя с Джони Деп четиринадесет години и му роди две деца – дъщеричката Лили-Роуз и сина Джак. Причина за раздялата на двойката според приятели на семейството са нереализираните амбиции на Ванеса.

Тя споделяла, че се чувства като допълнение на Джони, който след успеха на сагата „Карибски пирати” стана един от най-популярните актьори в Холивуд.

Ванеса постоянно натяквала на съпруга си, че заради него и децата жертвала кариерата си на певица, а той не й отделял достатъчно внимание и време.

Според слуховете Ванеса и съпругът й се разделили още през 2010 година, но за да не травмират децата си, го криели от тях и се оправдавали с прекалената заетост на актьора.

Освен това французойката редовно го тормозела с пристъпите си на ревност, което дори изложило актьора по време на снимките на филма "Туристът". За да е сигурна, че Джони няма да завърти любов с екранната си партньорка Анджелина Джоли, Ванеса му досаждала дори на снимачната площадка.

Джони Деп, който най-вероятно ще плати над сто милиона долара на Ванеса след развода, също не стои самотен и се утешава в обятията на младата актриса Амбър Хърд.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати