Принц Уилям иска да има две деца

Принц Уилям

По време на визитата си в Сингапур вторият по линия за британския трон принц Уилям признал пред любопитно дете, че би искал да има две деца.

Уилям заедно със съпругата си Катрин Мидълтън направиха първата си спирка вчера от азиатската обиколка, където кралското семейство разкри плановете за наследници. Обиколката ще премине през Източна Азия и южната част на Тихия океан.

Докато се разхождали в Градините на Залива, любопитен младеж запитал принца за бъдещите им планове за семейство. На въпроса внукът на английската кралица отговорил, че той и съпругата му са готови да създадат семейство, като желанието им е да имат две деца.

Кейт Мидълтън

На въпроса – Ако можеше, какви супер сили би желал да притежава? Наследникът на Елизабет Втора заяви, без много колебание, че би искал да стане невидим.

Междувременно в медийното пространство се разпростира слухът, че Кейт е бременна. Двойката от известно време правят опити да заченат и са били невероятно щастливи от новината, разкрива близка приятелка на Дукесата на Кеймбридж.

"Една жена винаги може да усети, когато се появят най-ранните признаци за бременност. Предполага се, че се е случило по време на престоя им в Уелс, след края на олимпиадата в Лондон."

Мидълтън е в ранните етапи на бременността си и тя и Уилям се въздържат от официално съобщение, за да се гарантира благосъстоянието на бебето.

"Това ще стане чрез говорителя на двореца, но само след като кралския гинеколог е абсолютно убеден, че Кейт е в добро състояние", заяви източник. По случая принц Уилям отказа да даде какъвто и да било коментар.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати