Гаджето на Наоми й забранява тестено

Наоми Кембъл и Владимир Доронин

Разкошната външност на една от най-известните манекенки - Наоми Кембъл продължава да си остава все така неподвластна на времето. Черната пантера, както е известна в модните среди Наоми, продължава да е все така стройна и свежа, а по бедрата й няма и грам целулит.

Една от тайните на красавицата са извънредно строгите ограничения в менюто, над които бди половинката й – руският милионер Владимир Доронин. Той не разрешава на Наоми да докосва тестено.

Наоми Кембъл

„Когато на масата има хляб и аз протегна ръка към него, той казва: „Скъпа, не яж хляб! ”, доволна е от контрола на милионера Наоми Кембъл. Той стриктно следи какво консумира манекенката, която е причина неговите бизнес-партньори да му завиждат всеки път, когато се появи на изискано парти.

Когато тя трябва да е още по-бляскава за снимки или за посещение на място с много известни хора, Наоми се съгласява да спазва лимонадена диета.

„Дни наред пия само лимонада, абсолютно нищо друго. Ужасно е първия ден, но после свиквам, защото знам, че така ще съм още по-харесвана”, споделя суетната черна пантера. Тя обаче признава, че изобщо не може да се определи като красавица и се учудва на славата си на секс-символ.

По няколко дни тя пие само лимонада с кленов сироп и лют пипер. Наоми се подлага на тази изтощаваща диета няколко пъти в годината, за да е във форма.

Благодарение на съветите на руския милионер Доронин Наоми е забравила вкуса не само на тестеното, но също така на картофи и на всички продукти, които съдържат захар.

Тя набляга на зеленчуци и плодове, които са с високо съдържание на вода, храни се с риба, яйца и млечни продукти, които зареждат тялото й с енергия.

Наоми съветва всички дами, които искат да изглеждат добре, да си купят въже за скачане. „Това се отразява невероятно на фигурата, като скачате на въже, губите много калории, а мускулите ви се стягат”, съветва Наоми.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати