ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Порчета и игуани – любимци на бг звездите

Порчета и игуани – любимци на бг звездите

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Анн Джи

Българските звезди не падат по-долу от западните си колеги по отношение на домашните си любимци и се опитват да са екстравагантни и в пристрастията си към четириногите. Джордж Клуни навремето шокира колегите си, като гледаше домашно прасе.

В България все още никой от звездите не е стигнал до неговата страст към животните и не дръзва да отглежда прасе в дома си, но далеч не всички известни личности у нас гледат стандартни домашни любимци като кучета и котки.

Поп-певицата Анн Джи, която е и една от най-успелите фитнес-състезателки, има нестандартен домашен любимец. Тя има бяло порче, известно и като фретка.

Домашният любимец на Анн Джи е албинос и бялата му козинка се забелязва отдалече, тъй като певицата го мъкне със себе си на участия и по заведения.

Порчето е много привързано към стопанката си. То се казва Джи Ти и е много послушно. Когато е с Анн Джи, то винаги е около врата й и не мърда оттам. Някои хора дори го бъркат с яка от животинска козина и са шокирани, когато тя се размърда.

Игуана

Преди да си вземе бялото като сняг порче, певицата имаше огромна къща за хамстери, в която живееха няколко поколения разкошни ангорски гризачи. Те имаха специални уреди за забавления, като колело, в което се въртяха, и стълби, по които да се катерят.

След това обаче певицата Анн Джи реши, че порче, което е с бяла козина, ще е много по-подходяща животинка за домашен любимец и заложи на ексцентричната си поява с Джи Ти на публични места.

Две игуани са домашните любимци на фронтмена на рок-група Конкурент – Емил Анчев. Рокаджията, който от дете гледа и кучета от различни породи, харесва студенокръвните.

Те живеят в специални терариуми и музикантът полага специални грижи за тях. По няколко пъти на ден проверява температурата в терариума и им поднася свежи зеленчуци и плодове.

Ако и вие желаете да си вземете порче, разгледайте нашите обяви за порчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати