Лабрадори, пудели и померани радват наши ВИП-ове

Астор с пудела си

Лабрадорите са една от породите кучета, които са обичани от българските звезди. Това се дължи на достолепния външен вид, който имат лабрадорите, и на добродушния им характер.

Певицата Мариана Попова от години гледа лабрадорката Синди. Красивото куче е светло бежово на цвят и е много добро по характер. Никога не е вършила бели и се разбира прекрасно с другите домашни любимци на актрисата, която тя периодично прибира от улицата.

Мариана е жалостива по природа и от време на време прибира някое мокро до кости коте или малко кученце, изхвърлено от стопаните си. Синди никога не ревнува и не се бие за територия, а се отнася с любов към новия си четириног приятел.

Черен лабрадор е домашният любимец на звездата от сериала „Стъклен дом” Радина Кърджилова. Черният лабрадор Аксел е плътно до актрисата при пътуванията й извън столицата.

Камелия

Тя признава, че не я мързи да става рано сутрин, за да разходи грамадния си четириног другар. Тя лично държи да го храни и се грижи за всичко, от което Аксел има нужда.

Радина извежда Аксел и вечер, тогава му оставя повече време за тичане и игра. Черният красавец се храни с вкусотии, които актрисата специално му подбира от елитните зоомагазини.

Фолкзвездата Камелия винаги е харесвала померански лисици, известни още и като померански шпицове. Малките ефектни кученца са като бижу и Камелия много обичаше разкошната си померанка Елинор, която обаче си отиде след заболяване. Тази година Камелия осинови петел, осъден да се превърне в задушено, и го гледа в двора на къщата си.

Пуделите са голямата страст на най-известния наш илюзионист – Астор. Откакто се помни, той винаги отглежда един или два пудела. Те са много подходящи за магическите му номера и са лесни за обучение. За съжаление обаче често се случва някой да открадне поредния му къдрав любимец от двора на къщата му.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати