ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Изхвърлиха Линдзи Лоън от хотел заради дълг

Изхвърлиха Линдзи Лоън от хотел заради дълг

Линзи Лоън руса

Холивудската звезда Линдзи Лоън не спира с изцепките си. Преди дни тя била изхвърлена от престижен хотел в Лос Анджелис след бурен скандал с управата.

Причината била в дълга, който Линдзи натрупала по време на престоя си в хотела – петдесет хиляди долара. Актрисата редовно отсядала за по няколко месеца в хотел Шато Мармон и винаги искала апартамент номер тридесет и три.

Тази година тя се нанесла през май и оттогава не е платила и един цент, възмутени са собствениците на хотела. Линдзи приела много драматично, че от управата на хотела й изпратили официално писмо, в което я уведомяват, че е нежелана отсега нататък в хотела.

За съжаление това изобщо не е първият случай, в който Линдзи се излага заради пари. Преди време тя задлъжня на соларно студио четиридесет хиляди долара.

След скандал звездата се аргументира за нежеланието си да плаща с това, че е достатъчно известна и би трябвало собствениците на студиото да се радват, че е решила да се възползва от услугите им и не й е хрумнало дори, че трябва да плати.

Линзи Лоън

Линдзи обаче отдавна не е сред най-търсените актриси. След изцепките си с наркотици, алкохол, сменяне на гаджета от различни полове и скандали на снимачните площадки Линдзи вече не е в топлистата на режисьорите.

Линдзи Лоън е изнагляла до такава степен, че иска протекцията на американския президент Барак Обама за намаляване на данъците й. Тя твърди, че е набедена за милионерка и спешно иска данъците й да бъдат орязани. Актрисата стигнала дотам, че изпратила писмо по социалната мрежа до президента.

Линдзи беше една от най-скъпо платените млади актриси и за кратко време се превърна в бързо застаряваща звезда, проблеснала за кратко в Холивуд.

След участието си във филма "Мачете" Линдзи беше без работа две години, а след това за нейна голяма радост получи роля в сериала "Лиз и Дик", където играе кинозвездата Елизабет Тейлър.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати