ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Риана иска пак да я бият

Риана иска пак да я бият

Риана

Риана продължава да таи тайничко мечти за побойника Крис Браун, който я опозори публично, като посини лицето й. Тя признава, че й е мъчно за бившия й любим и всяка дреболийка, подарена от него, й напомня за това колко щастлива е била заедно с Крис.

Това, че преди време певецът я преби, явно вече се е изтрило от паметта на Риана. Тя дори смята, че бившият й приятел има голяма нужда от общуването си с нея.

„Той направи грешка, наистина, но всичко беше странно и объркано. Аз се чувствах предадена, но всъщност той беше този, който имаше нужда от приятелска ръка. Всички го смятат за чудовище след това, което се случи, а мен винаги ме е притеснявало как се чувства той”, споделя Риана.

Тя признава, че се е почувствала доста унизена след побоя и че е усетила, че изгубила най-добрия си приятел. Но сега тя е готова да се събере отново с него въпреки риска отново да бъде набита.

След раздялата си с Крис Браун Риана бе забъркана от медиите с холивудски звезди – Шая Ле Бьоф, Джош Хартнет и много други, но тя твърди, че няма нищо общо с тях.

Клип на Риана

„Искам най-накрая да съм с човека, който ще ме обича и ще ме цени, но това може да стане само ако самата аз ценя качествата си. Искам уважение и забавление от партньора си”, откровена е Риана.

Крис Браун обаче изобщо не е доволен, че певицата коментира отново побоя пред медиите. Той настоява Риана да преустанови разговоорите с журналисти на тази тема.

Риана се чуди как да се събере отново с Крис, но иска той да направи първата крачка, смятат приятели на певицата. Но музикантът няма как да поеме инициативата, тъй като бе осъден да не доближава Риана на повече от деветдесет метра в продължение на пет години.

Риана вече няколко пъти сподели, че иска тази мярка да бъде премахната и дори се отнесе към съда, но магистратите не промениха решението си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати