ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Тони Скот се самоубил напразно

Тони Скот се самоубил напразно

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Дензъл Уошингтън

Един от най-известните холивудски режисьори – Тони Скот, известен с кинохитове като "Дежа вю", „Ченгето от Бевърли Хилс” и „Топ гън” се самоуби, като скочи от мост в Лост Анджелис. Тони Скот загина на шестдесет и осем години, при това, както се оказва, съвсем напразно.

Според близките му решението си за фаталния край режисьорът взел, след като разбрал, че е неизлечимо болен. След аутопсията обаче се оказало, че диагнозата била погрешна – режисьорът не страдал от заболяване, още повече фатално. Това направо шокирало роднините на известния холивудски талант.

Преди няколко години режисьорът успя да пребори тежко мозъчно заболяване, а след това се възстанови бързо и след операция на бедрото. Творецът научил от лекари, че здравето му сериозно се е влошило и взел решение да не бъде в тежест на близките си.

В момента е назначена подробна експертиза. Тъканите на загиналия режисьор ще бъдат анализирани в специална лаборатория, за да стане ясно дали става въпрос за лекарска грешка.

Тони Скот напусна този свят на 19 август, като избра за скока си отвисоко моста Винсънт Томас в Лос Анджелис. Кончината му е абсолютно безсмислена, още повече че режисьорът нямал нито лични, нито професионални проблеми.

Том Круз

Кариерата на британския режисьор винаги е била в сянката на брат му Ридли Скот, известен с кинохитове като „Гладиатор” и „Небесно царство”. Ридли Скот има цяла колекция от Оскари, за разлика от брат си Тони.

Том Круз, Вал Килмър, Дейвид Бауи и други актьори, участвали във филмите на Тони Скот, не могат да си обяснят фаталното му решение, а след информацията за това, че е било грешка, са направо потресени.

Сред любимците на Тони Скот бил и актьорът Дензъл Уошингтън, който играе в четири от последните пет филма на режисьора. Дензъл много зле приел новината за безсмислената му смърт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати