Малина тренира като бясна

Малина и Евгени Минчев

След грозните слухове за това, че Малина вече не се котира като преди и е залязла от фолк небосклона, певицата с гръм и трясък доказа, че все още е една от най-актуалните фолкзвезди.

Малина, която за разлика от много други свои колежки използва името си, а не артистичен псевдоним, оглави класациите за видеоклипове с лентата към парчето си „Двойници”.

Певицата, която е известна с любовта си към дуетите с колеги и колежки, за пореден път доказа, че е притежателка на перфектна фигура. Тя обаче я извайва всеки ден във фитнес залата, а след това и в дома си, където има специален тренажор.

На него тя се качва всеки ден, като предварително се е екипирала със специални дрехи, които да стопят мазнините, ако изобщо има такива по тялото й. Освен че тренира, Малина се придържа и към специални диети, които не позволяват на тялото й да качи и един излишен килограм.

Малина си навлече гнева на колежките си след опит да изтъкне качествата на новото си парче, като оплюе продукцията на останалите фолк певици. Тя сподели, че денс-парчетата, които се правят сега, за нея не са предизвикателство, защото ги е създавала преди десетилетие.

Това отприщи омразата на повечето й млади колежки, някои от които имат актуални хитове в момента. А още повече я намразиха някои певици, след като тя си позволи да обяснява наляво и надясно, че може да се каче, че е една от най-пластичните в бранша.

Малина обаче не залага много на песните, тъй като се е насочила към бизнеса с бижута. Преди време тя бе отворила магазин в центъра на столицата, където лансираше бижута, създадени по неин дизайн.

Някои от колежките й вече притежават уникалните накити – това са Преслава, Андреа, Галена и други представителки на фолк жанра, които не са равнодушни към скъпите бижута. Малина довери, че готви изненада, с която ще шокира много хора, но я пази в тайна.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари