ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Първите тръпки на звездите

Първите тръпки на звездите

Анелия

Първите увлечения на звездите са оставили завинаги спомен в съзнанието им, който топли сърцето им или пък предизвиква весела усмивка, когато се сетят за отминалите дни.

Фолкзвездата Анелия изпитва желание за първа целувка, когато е в седми клас. Тогава чака заедно с най-красивото момче в Стара Загора на автобусна спирка. Куражлията решил да не си губи времето в обяснения, свързани с романтика, ами направо лепва целувка върху сочните устни на бъдещата певица.

Тя обаче не остава във възторг от тази проява на ласки. Като цяло певицата е доста резервирана и внимателна във връзките си, преди да мине под венчило с бизнесмена Коко Динев, с когото имат едно дете.

Седмокласничка е била и фолкзвездата Галена, когато за пръв път се е оплела в любовни мрежи. Иначе преди това, когато още била в предучилищна група, дълго време не сваляла очи от любимеца на цялата детска градина – красавеца Жорко.

В седми клас бъдещата звезда се влюбва до полуда в момче на нейната възраст, но връзката им трае много кратко – няколко месеца, след което Галена заминава за друг град. Следват няколко любовни връзки, от които почти не остават спомени, докато Галена се срещне с мъжа на живота си – бизнесмена Галин, с когото заедно имат син.

Галена

Галена е очарована от романтичния Галин, който прекарва по няколко минути до леглото на спящата си любима, и не си тръгва, преди да я целуне. Чак тогава отпрашва по бизнес-срещи.

Първата си сериозна тръпка към жена хитовият фолк певец Константин изпитва, когато е на шестнадесет години. Неговата любима е доста по-малка от него, но двамата овладяват изкуството на любовта и са много щастливи дълго време.

След това обаче красивата му любима заминава да живее в САЩ, а Коцето трябва да се утешава в прегръдките на новата си любов. Следват много авантюри, след това любовта му с Райна и с красивата му съпруга Надя, която му роди първото му дете.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати