ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Махнаха белега на Таня Боева

Махнаха белега на Таня Боева

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Таня Боева

Фолкпевицата Таня Боева, която става все по-красива с времето благодарение на тренировки и на разкрасяващи процедури от най-различен вид, реши да премахне белега си от секцио.

Този белег от намесата на хирургическия скалпел бе останал на певицата от първото й раждане и като цяло изобщо не я дразнел. Дори й напомнял за преживяното щастие да види за първи път детето си, веднага след като се появило на бял свят.

След драматичните събития около втората й бременност обаче, които нямаха щастлив край, Таня Боева реши да премахне завинаги този белег, защото вече го свързва с негативни спомени.

Певицата се чудела дали да закрие белега с татуировка, но тъй като не е голяма привърженичка на рисунките по тялото, взела решение да го премахне с лазер.

Кали

В момента Таня Боева се радва на корем без белег, който да й напомня излишно за неприятните събития, които е преживяла и които оставиха дълбока следа в нейната душа и сърцето й.

Много нейни колежки не са се подлагали на процедури за отстраняване на белези, а са опитвали да ги премахнат с различни видове кремове за изличаване на белези.

Когато белезите са по-дълбоки, някои от звездите, за разлика от Таня, използват татуирането като символ на спомена за събитието, от което все пак са се отървали живи.

Такъв е случаят с Кали, която катастрофира, когато е едва на петнадесет години. Кали пътува в кола, която пада в река Искър, а бъдещата звезда излита през прозореца.

След кръвоизливи във вътрешните органи и още куп неприятности Кали все пак оцелява, за да се превърне в една от най-големите звезди. Кали се подлага на процедурата лазерно пилене, за да отстрани спомена за случката.

Години по-късно певицата украсява остатъка от белега с татуировка, която символизира късмет, за да благодари на съдбата за късмета си в онзи страшен ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати