Джони Деп бил двойкар

Джони Деп

Известните актьори, които получават днес милиони за участието си в кино продукции, като ученици не са били изобщо примерни, а често са нарушавали правилата.

Звездата от сагата за Карибски пирати Джони Деп бил абсолютен двойкар в училище. Джони не можел да намери общ език с преподавателите и затова често получавал двойки. Бъдещият актьор смятал учителската професия за абсолютно безполезна, а пред часовете в училище предпочитал свиренето на китара в мазето на училищната сграда.

Комикът Джим Кери постоянно получавал забележки и наказания в училище. Той редовно правел всичко възможно, за да ядоса учителите и на шестнадесет години бил изключен.

Джесика Алба

Поп-кралицата Мадона не се чувствала изобщо добре, когато ходела на училище, тъй като всички й повтаряли, че е доста глупава. Затова тя мразела да ходи на училище и дори бягала от часове.

Ал Пачино редовно получавал двойки, но не само в училище, а и в университета. Той бил изключен от театрална школа, тъй като преподавателите му казали, че няма грам талант.

Марк Уолбърг бил редовен гост на полицейското управление, когато бил ученик, тъй като постоянно се забърквал в афери с наркотици. На шестнадесет години той бил настанен в поправително училище, тъй като станал съучастник в опит за убийство.

Някои от звездите са били малтретирани в училище. Робърт Патинсън редовно получавал тупаници от съучениците си. След като постоянно му махали връзките на маратонките, Робърт най-накрая започнал да носи маратонките си без връзки, което спазва и днес.

Том Круз се отдал на сциентология заради проблеми в училището. Заради ниския си ръст той отнасял много подигравки, а заради проблемите с четенето – Том страда от дислексия – се наложило да смени петнадесет училища, тъй като не можел да понесе обидите на съучениците си.

Майли Сайръс била една от най-мразените в училище. Съученичките й организирали клуб Анти Майли и редовно я заключвали в тоалетната, за да не може да влезе навреме за часовете.

Актрисата Джесика Алба била мразена от всичките си съученички, затова й се налагало да обядва в стаята на медицинската сестра. В противен случай оставала без обяд, тъй като все се намирало момиче, което обръщало таблата й на пода.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати