ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли плаче за сирийчета

Анджелина Джоли плаче за сирийчета

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Анджелина Джоли

Холивудската звезда Анджелина Джоли искрено се разплака на посещението си в Близкия Изток, където се срещна със сирийски семейства.

Красивата посланичка на ООН не можела да сдържи емоциите си, като гледала страданията на невинните хора, хвърлени внезапно на произвола на съдбата.

Тя описва положението на бежанците от Сирия, които са напуснали страната си заради военен конфликт, като ужасно и разбиващо сърцето й. Анджелина оставила сълзите да се стичат по нейното лице, докато общувала с пострадалите семейства, но признава, че едва се сдържала да не заплаче с глас, когато била заобиколена от нещастни сирийчета.

Анджелина посетила лагер на сирийски бежанци в Йордания, а след това посетила и друг – в Ливан. С посещенията си актрисата се надява да привлече вниманието на обществеността към сериозния проблем на бежанците.

Те са вече над двеста и петдесет хиляди и очакват зимата заедно с децата си в палатки. Всички те имат нужда от здрав покрив над главите си, за да оцелеят в студа.

Според приятели на Анджелина Джоли актрисата едва се сдържа, за да не осинови поредното бежанче. Актрисата има шест деца, като три от тях са осиновени.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Мадокс е осиновен от актрисата в Камбоджа, където Джоли снимала филм през 2002 година. Момчето живеело в дома за сираци от семейства на бежанци.

Осиновената дъщеря на Джоли – Захара останала сирак, след като майка й починала. Тя била осиновена от Анджелина през 2005 в Етиопия, където актрисата била на посещение в ролята си на посланик на ООН.

Детето страдало от обезводняване и недохранване и след като било осиновено от Джоли, то прекарало доста време в американска болница.

През 2007 година Анджелина и Брад Пит осиновиха виетнамчето Пакс Тиен. Брад Пит осинови Захара и Мадокс, и стана баща на трите осиновени деца на актрисата. Освен тях двойката има и три собствени деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати