Шакира прости изневяра, призна, че е бременна

Шакира прости изневяра, призна, че е бременна

Въпреки че вече всички знаят за бременността на колумбийската певица Шакира, тя най-после реши да обяви това на целия свят и го направи в собствения си сайт.

Тя написа, че чака с радост появата на първото си дете заедно с двадесет и пет годишния си избраник и известно време няма да бъдат на разположение.

Шакира очаква бебе от футболиста на „Барселона” и националния отбор по футбол на Испания Жерар Пике. Певицата, която е с десет години по-голяма от своя любим, е решила да хвърли повечко светлина върху предстоящото радостно събитие.

Шакира прости изневяра на палавия си любовник, която стана достояние на широката общественост. Въпреки забежката на любимия си Шакира иска да живее с него.

Шакира прости изневяра, призна, че е бременна

Известно време певицата все пак се правеше на недостъпна и сърдита, след като разбра за това, че Жерар може да предпочете някоя друга пред световноизвестната звезда.

Шакира съвсем случайно се натъкнала на телефонни съобщения на футболиста, в които той се обяснява на неизвестна мадама. Това изяснило на певицата защо напоследък Жерар оставал до късно на тренировки.

Тъй като футболистът не искал да изгуби Шакира, той си посипал главата с пепел и обещал никога повече да не изневерява на известната си половинка.

Обидената Шакира няколко дни се държала студено с измамника и плачела, а той не спирал да я моли за прошка и да се оправдава с младостта си заради грешката си.

Жерар Пике искал да замаже гафа си със скъпо диамантено колие, но певицата го отрязала, като му обяснила, че няма нужда от подкуп, за да живее с него.

Шакира мечтае най-после за малко спокойствие, тъй като освен изневярата на Пике в голям стрес я вкара и съдебният иск на бившият й любим, който иска от нея милиони за годините, прекарани заедно с нея, тъй като били изгубени. Певицата споделя, че иска да се отдаде на бъдещето си дете и на музикалните си проекти и не й е нужно да бъде тормозена от бивши любовници.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари