ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Теодора махна черната коса

Теодора махна черната коса

Теодора

След като се наложи на музикалния пазар като фатална чернокоска, фолкзвездата Теодора изведнъж коренно промени визията си, като изостави цвета, който й беше запазена марка.

Днес Теодора вече е кестенява и отгоре на всичкото е и с бретон, за да бъде тотално променена. В новия си имидж изпълнителката ще се отдаде на новия си проект - парчето „Сърце не ми остана”.

Според клюкари Теодора все още не може да прежали любимия си Ненчо Касъмов, с когото бяха заедно дълги години и тази песен е посветена на него.

Повече от година, след като двамата започнаха да излизат на романтични срещи, Теодора и Ненчо криеха връзката си като че ли е най-секретната информация на света.

В същото време цялата фолкгилдия беше наясно с чувствата на двамата. Накрая отношенията им вече бяха ясни на всички и те започнаха да се появяват заедно на публични места не само като продуцент и изпълнител, но и като любовна двойка.

От певица на Диапазон Рекърдс Теодора се превърна в основна звезда на музикалната компания и освен че цялото внимание беше насочено към нея, за нея се пишеха и най-готините парчета.

За едно от тях бяха откупени авторските права за музиката към известния гръцки хит „Теос” и според почитателите на фолкпевицата това е най-доброто й парче.

След няколко години любов Теодора и Ненчо се разделиха, но си обещаха да останат най-добри приятели. Клюката донася, че Теодора все още иска да се събере с Ненчо, макар изобщо да не го показва, тъй като е много горда по натура.

Двамата постоянно са заедно, вече само професионално, но според фолкпознавачите в най-скоро време искрата на старата любов отново ще прехвръкне между двамата. А и Ненчо може повече да я хареса като кестенява, смятат във фолксредите. Според много хора Теодора е променила визията си, точно за да се хареса отново на бившия си.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати