ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джордж Клуни защитава еднополовите бракове

Джордж Клуни защитава еднополовите бракове

Джордж Клуни

Темата за еднополовите бракове от няколко години е една от най-обсъжданите и горещи теми за дискусии в Калифорния. За равноправие се борят не само представителите на сексуалните малцинства, но също така и звездите от Холивуд, които твърдо застават на тяхна страна.

Актьорът Джордж Клуни се обяви за един от поддръжниците на мъжете и жените, които искат да свържат законно живота си с представител на техния пол.

„Да се забрани на двойките от един пол да узаконят отношенията си е абсолютно същото, като да не се разрешава на афроамериканци да се женят за бели”, убеден е в правотата си Джордж Клуни, който е лъч на надежда за желаещите да се женят за партньора си, който е от техния пол.

Джордж Клуни никога не е имал пристрастие към собствения си пол и се слави като един от най-запалените почитатели на красивата женска плът в Холивуд.

Брад Пит

Неговите авантюри нямат край и основното, по което си приличат, е че обикновено са изключително кратки и без перспектива, въпреки желанието на красавиците да омотаят Клуни в мрежите си.

В защитата на еднополовите бракове Джордж Клуни не се ограничава само с едно изявление. Той е поел сериозна кампания, която смята, че ще завърши успешно и най-после в Калифорния мъжете и жените ще могат да сключват бракове, които не са резултат от хетеросексуална връзка.

Актьорът е запалил по новата си идея и най-добрите си приятели, които са известни имена и имат сериозно влияние върху общественото настроение. Колегата на Джордж – Брад Пит, с две ръце е за кампанията на Клуни.

Към инициативата на Клуни са се присъединили също така актьорите Кевин Бейкън и актрисите Джейми Ли Къртис и Джейн Линч. Те ще заснемат и филм по темата, който е по сценарий на носителя на Оскар – Дъстин Ланс Блек. Новият му проект се нарича „Осем” и е посветен на свалянето на забраната за еднополови бракове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати