Любовните признания на звездите

Анджелина Джоли и Брад Пит

Признанията в любов холивудските звезди правят точно така, както и всички останали влюбени мъже. Разликата е само там, че заедно с признанието обикновено вървят и подаръци на стойност милиони долари. Но за жената е много важно да разбере, че е обичана, и истинският мъж винаги й го казва.

Брад Пит след раждането на първото му дете благодари по следния начин на любимата си Анджелина Джоли: „Най-прекрасното и величествено, което съм направил в този живот, е че дарих детето си с най-прекрасната майка на света. Щастлив съм, че си с мен”.

Актьорът Мат Деймън, известен с кинохитове като „Самоличността на Борн” споделил пред съпругата си Лусиана: „Обичам те, защото можеш да се справяш с живота и без моя помощ. Ти си силна и си пример за подражание на дъщерите ни”. Според приятелите на Мат това е малко особен вид признание в любов, но Лусиана е доволна.

Мат Деймън и Лусиана

Преди да се раздели с Ванеса Паради, актьорът Джони Деп сподели пред медиите: „Когато срещнах Ванеса, тя се държа с мен като с нормален човек, а не като с холивудска звезда. Тя беше нежна и внимателна и аз разбрах, че не мога да живея без нея. Без нея не знаех, какво е щастие”. Скоро след раздялата си с Ванеса Джони, който покрай сагата за Карибските пирати е желан от хиляди жени, вече се утешава в прегръдките на други красавици.

Въпреки че вече не е с Хайди Клум, Сийл все още я обича. Той не се притеснява да й праща любовни обяснения чрез медиите. Неотдавна Сийл сподели: „От дълбочините на сърцето си мога да кажа само едно – че бях най-щастливият мъж на света, когато бях женен за Хайди. Тя ми подари най-ценното в този живот – децата ни”.

Том Круз, който е много депресиран от раздялата си с Кейти Холмс, признава пред журналистите: „Повтарях й постоянно, че всеки ден се влюбвам в нея отново и отново. Само секунда ми трябваше, за да реша, че искам да се оженя за нея – секунда, след като я видях. А тя е мечтала да се омъжи за мен, когато е била тийнейджърка”, не може да се побере в кожата си Том, след като бе позорно изоставен от съпругата си.

Джъстин Тимбърлейк е доста обсебващ в любовта си към Джесика Бийл. „Джесика е най-ценното за мен, а тъй като аз обичам да пазя всичко, което е ценно за мен, е ясно с какво ще съм зает до края на живота си”, споделя Джъстин.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари