Джей Ло се връща в дизайнерския бизнес

Дженифър Лопес

Певицата и актриса Дженифър Лопес беше зарязала тотално работата си по дизайнерски проекти и дори сложи край на модната си империя. Тя беше създала собствена марка дрехи, обувки и аксесоари със собственото си име.

Беше ясно обаче, че на актрисата ще й стане скучно без модната индустрия и тя бързо реши да се завърне в голямата мода с нов проект. Това обаче няма да са любимите й облекла – мини рокли и поли и обувки на високи токове.

Дженифър Лопес стигнала до извода, че най-практичната дреха на съвременната жена е тениската. Тя установила, че всяка дама, независимо от възрастта, има в гардероба си голямо количество тениски, тъй като те са удобни и в тях жената се чувства свободно и секси.

Затова Джей Ло възнамерява да пусне нова модна линия, която да е концентрирана изцяло върху тениските. Тя ще продава изделията си чрез Интернет, вместо да зарежда магазини с продукцията си. Това, според певицата, е по-модерен и удобен начин за пазаруване. Самата тя си поръчва редовно дрехи по Интернет.

Джей Ло

Дженифър ще работи с голям екип от дизайнери, които да развиват нейните идеи и да ги вкарват в производството. От всяка идея на певицата ще се произвежда лимитирана серия тениски.

След това снимки на тениските ще бъдат публикувани в социални мрежи и ще се провежда гласуване за най-добрите модели. Тези, които получат най-много гласове, ще бъдат пускани в масово производство.

Все още не е ясно кога точно започва производството на първите тениски на звездата. Тя е решила да се отдаде на това занимание, след като се раздели с поредния си любовник – танцьора Каспър Смарт.

За да покаже, че възнамерява да се заеме сериозно с новото си модно увлечение, Дженифър Лопес започна да се появява постоянно с различни видове тениски.

Тя показва на младите жени, че тениската може да бъде доста елегантна, ако се носи леко свлечена на едното рамо, или доста секси, ако я вдигнеш и я вържеш над пъпа си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати