ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън пак на работа с трупове

Линдзи Лоън пак на работа с трупове

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Линдзи Лоън пак на работа с трупове

Актрисата Линдзи Лоън за пореден път доказа, че е най-взривоопасната звезда в Холивуд. Тя едва не уби на място пешеходец с поршето си и след като го блъснала, дори не слязла от колата, за да види как е човекът, ами отпрашила с мръсна газ.

Свидетели обаче я разпознали и няколко часа по-късно актрисата била арестувана. За това, че е блъснала пешеходеца, към нея са отправени обвинения, но по-тежкото наказание ще е заради напускане на местопроизшествието.

Актрисата се аргументирала с това, че не сметнала за необходимо да остава на мястото на катастрофата, тъй като според нея човекът нямал никакви наранявания.

Наистина, мъжът, когото блъснала, се отървал само с травма на коляното, но можеше да е и по-зле. Линдзи не смята, че има някакви вина за неговите проблеми.

Линдзи Лоън пак на работа с трупове

Бащата на Линдзи веднага излезе с изявление, че дъщеря му не е била пияна, когато е блъснала човека. Въпреки това обаче Линдзи може да отиде в затвора или най-малкото – да положи обществен труд. Най-вероятно тя отново ще работи в моргата, което няма да й е за пръв път.

През 2007 година актрисата бе осъдена на три години условно за шофиране в пияно състояние, а след това този срок беше удължен.

Преди да я арестуват в нетрезво състояние зад волана, тя била спирана неколкократно от полицаи заради шофиране под влияние на наркотици, а през 2004, 2005 и 2006 година тя предизвикали няколко не много сериозни катастрофи.

През 2010 година Линдзи отново се напи и бе арестувана, а през юни 2012 година катастрофира, вероятно отново под влияние на алкохол, и бе приета в болница с наранявания. Тогава актрисата преживя и сериозен нервен срив, защото се уплашила, че ще й останат белези.

Линдзи Лоън постоянно се забърква в неприятности. В края на август й бе повдигнато обвинение за кражба на бижу на стойност сто хиляди долара. Въпреки скандалния си имидж обаче Линдзи не губи популярност и ще играе в пародия на филм на ужасите с друга скандална звезда - Чарли Шийн.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest