Блейк Лайвли: Не съм бременна

Блейк Лайвли

Актрисата Блейк Лайвли категорично отрече слуховете, че е бременна с първото си дете. Вместо да остави булото на мистерия около себе си, тя излезе с изявление за истинското положение на нещата.

Слуховете се разпространиха след тайната светкавична сватба на актрисата. Тя се омъжи за актьора Райън Рейнолдс, който е по-голям от нея с десет години.

Двамата поканиха само най-близките си приятели на тайна церемония. Според клюката събитието било предизвикано от откритието на Блейк, че е бременна. Близки на актрисата са на мнение, че тя не е от жените, които искат да родят без законен брак.

След като блондинката бе засечена да се тъпче като невидяла по време на паузата на телевизионното си шоу, слуховете нямаше как да не се разпространят. Всички решиха, ча Блейк Лайвли храни двама.

Раян Рейнолдс

Освен това щастливата усмивка, която не слиза от устните на актрисата, също беше преценена погрешно и свързана с евентуална бременност на съпругата на Рейнолдс.

"Не съм бременна, но ми се иска вече да имам деца и се надявам да не се ограничаваме с едно или две”, споделя красивата актриса и тв водеща. Тя дори призна, че й се иска да има тридесетина хлапета от Райън Рейнолдс.

Райън и Блейк се ожениха в Южна Каролина, на същото място, където е бил сниман романтичният филм „Тетрадката”. Блейк била с красива, но изчистена рокля, и двойката си разменила романтични обети. Един от тях бил, че не само ще се подкрепят до смъртта си, но и ще правят всичко възможно, за да се разсмиват постоянно един друг.

Блейк Лайвли стана известна най-вече покрай романтичната си афера с актьора Леонардо Ди Каприо. Тя обаче не можа да издържи дълго властния му и детински подход към връзката им.

След връзката с Леонардо Блейк преживя кратки афери с други известни имена от Холивуд, докато не срещна мъжа на живота си в лицето на симпатягата Райън.

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати