ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джъстин Тимбърлейк: Едва не умрях

Джъстин Тимбърлейк: Едва не умрях

Джъстин Тимбърлейк

Актьорът Джъстин Тимбърлейк напоследък е решил да се налага и като новия холивудски екшън-герой. Покрай любовната си връзка с Камерън Диас той не успя да пробие чак толкова на холивудския небосклон, тъй като отнасяше доста подигравки заради пристрастията си към доста по-възрастната от него актриса.

Но сега Джъстин е с красавицата на Холивуд – Джесика Бийл и покрай нея талантът му на евентуална бъдеща кинозвезда бе забелязан от продуценти и режисьори.

Джъстин и преди се е снимал във филми, но не можа да се наложи като звезда. Тимбърлейк уплаши доста феновете си, като им сподели, че преди няколко дни едва не умрял.

От смърт го спасила неговата колежка на снимачната площадка Ейми Адамс. Певецът изпаднал в хипотермичен шок и тя била първата, която му оказала помощ.

Камерън Диас

Джъстин и Ейми са главните герои в новия филм на Клинт Ийстуд. Двойката трябвало да се снима в сцени, където актьорите били изложени на влиянието на много ниски температури.

Джъстин, който се оказал доста изнежен, не могъл да издържи на предизвикателството да се снима сред природата. Двамата с Ейми били в планината, където снимачният екип също бил подложен на ниски температури.

Внезапно Тимбърлейк станал син на цвят и престанал да говори, да се движи и затворил очи. Снимачният екип изпаднал в ужас и само Ейми се досетила какво да направи.

Тя легнала върху Тимбърлейк и започнала да му прави дишане уста в уста. Това успяло да задържи актьора в добра кондиция преди пристигането на лекарския екип.

„Ейми спаси живота ми”, благодарен е Джъстин, докато актрисата смята, че помощта й ще бъде погрешно изтълкувана от Джесика Бийл като целувка. Има голяма вероятност актьорите да продължат да си правят дишане уста в уста и когато това не е необходимо.

Ейми е известна като една от най-сексапилните млади актриси и нищо чудно тази целувка да е само началото на една голяма любов.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати