Черната Златка отнася подигравки

Николета Лозанова

Фаталната плеймейтка Златка Димитрова, известна като Черната Златка, отнесе куп подигравки от съквартирантите си, както и от зрителите на ВИП брадър.

Силиконовата красавица стана една от най-обсъжданите личности в къщата, след като се провали напълно на тест по география. Златка, умишлено или не, не се справи с това, с което би могло да се справи и дете – да назове столиците на няколко държави в Европа. Вместо да отговори правилно, Златка успя само да разсмее съквартирантите си.

Красивата бургазлийка, която в момента е под един покрив с бившия си любим – Багата, бе оплюта и от част от дамите в къщата на ВИП брадър, но запази хладнокръвие.

Николета Лозанова

Въпросите, които не биха затруднили ученик от малките класове, заедно с отговорите се оказаха доказателство на максимата, че обикновено красивата жена не е много умна.

Това обаче също е парадоксално, тъй като Златка не само че не е ниско интелигентна, а дори има висше образование. Красавицата има диплома за магистър по икономика.

Приятелката на Златка – плеймейтката Николета, се опита да защити дружката си в социалната мрежа. Вместо това обаче й направи лоша услуга.

Николета написа, че е сигурна, че щом излезе от къщата на ВИП брадър, Златка веднага ще седне да научи имената на столиците на държавите, които е объркала. Това обаче послужи като повод за още повече подигравки.

Златка Димитрова е известна с това, че успява да се овладява, когато изпадне в неловка ситуация. Тя ще се справи и с тази ситуация, смятат нейни приятели.

Това, че не е наясно с географията, не пречи на плеймейтката да набира все повече популярност, за разлика от Златка Райкова – русата Златка, която напоследък не се изявява особено. За разлика от нея Черната Златка постоянно блести на светски събития и е често канена за рекламно лице от платежоспособни фирми.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати