ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка със сърцебиене от Багата

Златка със сърцебиене от Багата

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Златка Димитрова
Снимка: Playboy

Плеймейтката Златка Димитрова, която е една от красавиците във ВИП брадър, не можа да удържи туптенето на сърцето си и ускоряването на пулса си, след като бе ядосана от бившия си любим – Багата.

След като двамата са под един покрив в къщата на ВИП брадър се заговори, че старата любов ръжда не хваща и най-вероятно има възможност искрата на чувствата отново да припламне между тях.

Преди да излиза с Черната Златка, Благой Иванов – Багата имаше любовни заигравки с Русата Златка – Златка Райкова, която след раздялата с него си направи сватбена агенция.

И докато русата Златка не блести особено напоследък по светски изяви, участия и телевизионни шоута, черната й бивша съперница набира все по-голяма скорост и е все по-често канена от представители на светския елит.

За да разруши представата за спокоен и мирен обитател на къщата на ВИП брадър, Багата постъпи малко некоректно и предложи на бившата си любима да си направи тройка.

Но не с него и със сегашната му приятелка, която бдеше над леглото му в Пирогов, когато не беше ясно дали ще успее да се пребори с прекалено големите наранявания, които получи.

Багата предложи на Златка да направи тройка със сегашния си приятел, който е женен. Третият участник в забавлението според Багата трябвало да е съпругата на гаджето на Златка.

Още по-неприятно се получи, когато Багата уточни, че жената на гаджето на Златка е наясно, че съпругът й има забежка с едрогърдата плеймейтка. Всички тези неприятни закачки Златка отнесе, след като имаше смелостта да признае, че има връзка с женен мъж.

Пред зрителите Златка обясни, че искрата между тях припламнала в салон за красота. Напоследък обаче новият й любим я побърквал от ревност, защото разбрал, че тя ще е в телевизионното риалити заедно с бившето си гадже – Багата. Сега изказването на бившия на Златка може да съсипе окончателно връзката й със семейния бизнесмен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати