Десислава вика на мачове на ММА

Десислава вика на мачове на ММА

Десислава, която се изявява великолепно както на фолкнебосклона, така и в поп-класациите, е толкова влюбена в новото си гадже, че призна, че би оставила собствената си кариера, ако трябва да избира между нея и любовта.

„Бих се отказала от кариерата си, ако се налага. Колкото и да е хубаво да пееш, да радваш хората, а това е моето призвание, си давам сметка, че това не е всичко. Много е важно да имаш човек до себе си, да си обичан и да обичаш! Тъй като съм дете на разведени родители, не съм чувствала необходимата топлина и любов и искам да го постигна в моя живот, и да бъда щастлива! ”

Любимият на певицата – ММА боецът Светлозар е в Америка от два месеца, но това изобщо не е пречка за влюбените гълъбчета. Десислава твърди, че раздялата ги е накарала да се влюбят още по-силно един в друг. „Зарко се прибра за две седмици от САЩ, за да се видим”, доволна е Десислава от любимия си, който явно не може да живее без нея. Тя твърди, че Светлозар е невероятен като човек, освен че изглежда доста добре.

Десислава, която е известна и с псевдонима DESS, с който иска да катери чуждестранните поп-класации, ще придружава ММА боеца през октомври в Словения.

Тя ще вика за любимия си от първия ред. „Ще отида с приятели, за да го подкрепим. За Зарко това е важен мач – трябва да защити титлата си. Сигурна съм, че ще успее и аз искам да съм първата, която ще го поздрави! ”

Десислава не веднъж е признавала, че когато е влюбена, работи по-продуктивно. Тя не спира да прави нови песни, някои от които са дуетни и работи както на поп-фолк фронта, така и в поп-жанра.

Новото й парче се казва „Мръсни поръчки”. В най-скоро време изпълнителката ще направи и клип към песента. В него обаче няма да участва любимият й. Всъщност Десислава се запозна с новата си любов по време на снимки към клиповете на свои песни.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати